Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 24 квітня, 16:28
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/04/24/rjatuvalniki-zaprosili-kropivnitskih-doshkilnjat-u-bezpechnu-mandrivku-foto-.htm
новини, 24 квітня, 16:28

Рятувальники запросили кропивницьких дошкільнят у “Безпечну мандрівку” (ФОТО)


Коли на порозі навчальних закладів з’являються рятувальники, діти завжди із захватом підхоплюють усі ідеї безпекових розваг. Та найбільше таким зустрічам радіють дошкільнята. У цьому віці вони активно намагаються пізнавати світ та вивчають його особливості. Найкраще діти засвоюють нові знання під час гри. А коли до таких розваг долучаються дорослі, то на краще годі й сподіватися. 


Цього ранку рятувальники привезли до малят справжню казку. Розважальна програма для малечі “Безпечна мандрівка” має багатьох прихильників серед вихованців дошкільних навчальних закладів. А тепер її учасниками стали юні мандрівники з дитячого садочку №1 “Барвінок” в обласному центрі. 


Прогулянка у зачарованому лісі з дивовижними казковими персонажами припала малечі до душі. Вони із задоволенням виконували усі завдання гри, уявляючи себе справжніми пожежними, що мчать рятувати світ. А ще вивчали безпекові правила, коли на шляху трапилася капосна міна. 


Прості для запам’ятовування правила гри допоможуть дітям вберегтися від небезпек у реальному світі. Завдяки таким вправам діти чітко визначатимуть, що для них може становити загрозу та як уникнути лиха.


А цікаві розповіді про “Вартових безпеки” у яскравому оформленні довершили враження від зустрічі зі Службою порятунку, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській. 

               

202Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: