Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 24 квітня, 15:58
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/04/24/na-kirovogradschini-sche-odin-tsnap-rozpochav-oformljuvati-zakordonnii-pasport-ta-id-kartku.htm
новини, 24 квітня, 15:58

На Кіровоградщині ще один ЦНАП розпочав оформлювати закордонний паспорт та ID-картку


У Центрі надання адміністративних послугЗнам’янської міської територіальної громади запровадили надання послуг з оформлення ID-карти та закордонного паспорта. Відсьогодні фахівці ЦНАПу розпочали прийом громадян, повідомляє Центрально-південне міжрегіональне управління ДМС.


Офіційно відзначити початок роботи нового напрямку ЦНАПу з надання послуг містянам завітав міський голова Володимир Сокирко та начальник Знам’янського відділу Центрально-південного міжрегіонального управління Державної міграційної служби Ольга Козленко.


У ЦНАПі встановлено одне робоче місце. Перші відвідувачівже мали змогу скористатись новою послугою. Прийом документів та видача готових біометричних паспортів здійснюватиметься у Центрі надання адміністративних послуг, а працівники Знам’янського відділу ЦПМУ ДМСпроводитимуть усі перевірки та прийматимуть рішення на друк документів.


До речі, послуги надаватимуться паралельно у Знам’янському відділі Міграційної служби та через ЦНАП. 


Загалом на Кіровоградщині оформити внутрішній та закордонний паспорти можна у 7 ЦНАПах територіальних громад.


    

244Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: