Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 24 квітня, 14:43
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/04/24/likvidatoriv-naslidkiv-avarii-na-chornobilskii-aes-ta-gromadjan-jaki-postrazhdali-vnaslidok-chornobilskoi-katastrofi-vshanuvali-u-kropivnitskomu.htm
новини, 24 квітня, 14:43

Ліквідаторів наслідків аварії на Чорнобильській АЕС та громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, вшанували у Кропивницькому


Ліквідаторів наслідків аварії на Чорнобильській АЕС та громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, вшанували у Кропивницькому сьогодні, 24 квітня. 


Від імені депутатів Кіровоградської обласної ради кропивницьких ліквідаторів привітав перший заступник голови обласної ради Юрій Семенюк. 


«Висловлюю слова шани і подяки людям, які в 1986 році не дозволили вбивчому атому поширитись на всю Європейську та Азійську частини планети, – зауважив Юрій Семенюк. – Без перебільшення, це був героїчний вчинок. Збройні сили, пожежники, міліція, громадськість, незважаючи на радіаційну небезпеку, зробили все що від них залежало, аби унеможливити поширення забруднюючих речовин територією, в першу чергу, нашої держави». 


Юрій Семенюк оголосив подяки Кіровоградської обласної ради члену правління міської організації ліквідаторів та інвалідів Чорнобиля «Ліквідатор» Раїсі Матуляк та учаснику ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС Віктору Пітю.

               

195Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: