Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 23 квітня, 10:29
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/04/23/zelenskii-pojasniv-chomu-pidpisav-zakon-pro-znizhennja-prizovnogo-viku.htm
новини, 23 квітня, 10:29

Зеленський пояснив, чому підписав закон про зниження призовного віку


Відповідаючи на запитання журналіста щодо зниження призовного віку із 27 до 25 років, президент України Володимир Зеленський зазначив, що на війні потрібні молоді бійці, які мають кращий фізичний стан та розуміються на технологіях, пише "Українська правда". 


Джерело: Зеленський в інтерв'ю французькому медіа HugoDecrypte 21 квітня


Пряма мова: "Потрібно готувати бригади, які прийдуть на заміну тих бригад, які вже два роки стоять на фронті. Щоб це зробити, щоб це була адекватна заміна, людям потрібно тренуватися і бути в серйозному фізичному стані. При всій повазі до наших воїнів, але ми говоримо про те, що є різниця між 25-ти річним воїном та 50-ти річним воїном. І це факт. На різних напрямках різні виклики, різна війна й різні технології".


Деталі: Також за словами Зеленського, молоді люди сьогодні потрібні на полі бою й тому, що молоде покоління краще та набагато швидше орієнтується в технологіях.


"У будь-якому випадку, ми повинні розуміти, що нове покоління воно орієнтується в технологіях. Вони на цьому розуміються, вони це все своїми руками й створили. Їхній мозок це створив".


136Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: