Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 23 квітня, 15:59
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/04/23/u-kropivnitskomu-zmagalisja-maistri-nastilnogo-tenisu.htm
новини, 23 квітня, 15:59

У Кропивницькому змагалися майстри настільного тенісу


Відкритий чемпіонат Кропивницької дитячо-юнацької спортивної школи №3 з тенісу настільного відбувся у суботу, 20 квітня.


За співпраці управління молоді та спорту Кропивницької міської ради і відділення НОК України в Кіровоградській області перед початком турніру для учасників змагань презентували напрямок «Розвиток/добробут – пізнай себе» Всеукраїнського спортивно-інтерактивного заходу серед дітей та молоді #OlympicLab.


У рамках проєкту з юними тенісистами зустрівся Майстер спорту України міжнародного класу, член паралімпійської збiрної України з настiльного тенiсу, учасник чемпіонату Європи 2007, 2017 та чемпіонату світу 2017 серед паралімпійців, чемпіон і призер багатьох міжнародних турнірів Сергій Бойко. Відомий тенісист розповів юним спортсменам про свої шкільні роки, як заняття спортом допомогли йому пізнати свої можливості та повірити в себе, стали трампліном до самовдосконалення і розвитку. Із вдячністю згадав свого першого наставника Володимира Завражного та нинішнього тренера Олександра Редозубова. Порадив спортсменам-початківцям наполегливо тренуватись, вдосконалювати майстерність, не піддаватись відчаю при невдачах і поразках. На згадку про зустріч Сергій Бойко вручив кращим тенісистам спортивної школи футболки з логотипом заходу, а всі спортсмени отримали іменні сертифікати учасника проєкту #OlympicLab.


У відкритому чемпіонаті КДЮСШ №3 з настільного тенісу взяли участь 37 тенісистів і тенісисток. За результатами спортивних баталій переможцями у своїх вікових групах стали: Аліса Брухно, Юлія Слєсаренко, Єгор Проценко та Ян Сидоренко.


Переможці та призери змагань нагороджені дипломами, медалями та сувенірами від організаторів.

https://www.facebook.com/krrada.official


      

238Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: