Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 23 квітня, 15:45
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/04/23/u-kropivnitskomu-rozrivatimut-stosunki-iz-pereviznikami-jaki-ne-vikonujut-umovi-dogovoriv.htm
новини, 23 квітня, 15:45

У Кропивницькому розриватимуть стосунки із перевізниками, які не виконують умови договорів


Управління транспорту та зв’язку Кропивницької міської ради проконтролює виконання приватними перевізниками умов договорів на перевезення пасажирів. Відповідне доручення надав заступник міського голови Олександр Мосін під час апаратної наради сьогодні, 23 квітня.


Необхідність проведення аналізу виконання перевізниками своїх обов’язків з’явилася після розгляду звернень мешканців мікрорайону Завадівка у Кропивницькому під час зустрічі громади із секретарем міської ради Олегом Колюкою та головою Подільської районної ради Володимиром Стецюком.


Проблему пасажирських перевезень у цій частині міста люди назвали серед найголовніших, що потребують оперативного вирішення.


За їхньою інформацією,  мікроавтобуси маршруту №8 працюють найдовше до 19.00. 


Олександр Мосін доручив профільному управлінню перевірити ситуацію і, у разі виявлення порушень – розірвати сосунки з перевізником.


- Сьогодні ми не є заручниками приватних перевізників, - наголосив Олександр Мосін. – Якщо вони не виконують умови договорів, ігнорують взяті на себе зобов’язання, то розриваємо угоди з ними, відповідно до чинного законодавства. Натомість необхідно прорахувати і збільшити на маршруті кількість комунальних транспортних засобів.

  

Під час зустрічі з представниками міської та районної влади мешканці Завадівки назвали ще низку проблемних питань у мікрорайоні.


Зокрема йдеться про необхідність відновлення зовнішнього освітлення: частина мікрорайону практично без ліхтарів - вулиці Мотокросна, Північна, Івана Пулія, В'ячеслава Шкоди,  провулки  Неопалімівський, Завадівський.

 

Містяни звернулися також з проханням про грейдерування доріг.  Особливо потребує відновлення дорожнє покриття по вулиці Мотокросній  після її розриття газовими службами.   Ямковий ремонт доріг з твердим покриттям доцільно виконати по вулицях Завадівській,  Луньова, Кооперативній та Мотокросній. 


А от по  вулиці Інженерній, де спуск до яру, необхідно  спланувати систему водовідведення. Місцеві мешканці висловилися і за  облаштування переходу через яр між вулицями Північна та Мотокросна 


Крім того у мікрорайоні необхідно  почистити два колодязі громадського користування і відремонтувати  дитячий майданчик.


Тож керівники профільних виконавчих органів отримали під час апаратної наради доручення опрацювати звернення мешканців Завадівки та підготувати пропозиції виконання робіт.

https://www.facebook.com/krrada.official


246Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: