Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 23 квітня, 13:59
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/04/23/85-veteranskih-proektiv-peremogli-u-konkursi-finansuvannja.htm
новини, 23 квітня, 13:59

85 ветеранських проєктів перемогли у конкурсі фінансування


22 квітня незалежна експертна комісія оголосила 85 ветеранських бізнес-проєктів, які отримають фінансування від Українського ветеранського фонду за результатами конкурсу “Варто почати власну справу”, повідомляє Український ветеранський фонд. 


Суми фінансування, за умовами конкурсу, для учасників становитимуть від 500 тисяч до 1,5 мільйона гривень. 


“Цьогоріч у нас рекордна кількість поданих заявок на конкурс — 219. Відповідно маємо рекордну кількість переможців — 85 ветеранських бізнес-проєктів. Вітаємо усіх переможців й бажаємо їм наснаги реалізувати свої проєкти сповна. Тим ветеранам, які планують взяти участь у конкурсі нагадуємо, що оновлення щодо старту нового конкурсу “Варто” ми проанонсуємо на сайті Українського ветеранського фонду, а також у соцмережах”, — каже Руслана Величко-Трифонюк, виконуюча обов’язки виконавчої директорки Українського ветеранського фонду.


Серед цьогорічних переможців багато проєктів, які реалізуються у сферах фермерського господарства, медицини, крафтових виробництв, а також автомайстерень. З повним переліком переможців можна ознайомитись за посиланням: https://veteranfund.com.ua/contests/varto-pochaty-vlasnu-spravu/#winners
 

Зазначимо, що проєкти на конкурс надіслали представники 22 областей і столиці України. Серед регіонів-рекордсменів: 


  • Львівщина – 27 заявок;
  • Харківщина – 24 заявки;
  • Івано-Франківщина – 21 заявка. 


У конкурсах “Варто” можуть брати участь ветерани, дружини / чоловіки ветеранів і ветеранок, їхні батьки, діти, а також сім’ї померлих захисників і захисниць. Важливо, бізнес має бути офіційно зареєстрований як ФОП чи юридична особа. 


Нагадаємо, за два роки Український ветеранський фонд підтримав 573 бізнеси ветеранів. Понад 293 мільйони гривень отримали переможці конкурсних програм ВАРТО від фонду. 


157Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: