Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 19 квітня, 16:26
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/04/19/na-kirovogradschini-rjatuvalniki-aktivno-sprijajut-pidvischennju-rivnja-boezdatnosti-pidrozdiliv-mistsevoi-ta-dobrovilnoi-pozhezhnoi-ohoroni.htm
новини, 19 квітня, 16:26

На Кіровоградщині рятувальники активно сприяють підвищенню рівня боєздатності підрозділів місцевої та добровільної пожежної охорони


Мережа підрозділів місцевої та добровільної пожежної охорони на Кіровоградщині розширює свої кордони, аби суттєво підвищити рівень безпеки громадян та захист населених пунктів області у разі виникнення надзвичайних ситуацій. Головне управління ДСНС в області постійно співпрацює у цьому напрямку з органами місцевого самоврядування. 


Сьогодні заступник начальника Головного управління ДСНС у Кіровоградській області Василь Штогрін та помічник начальника Головного управління з питань функціонування місцевої та добровільної пожежної охорони Олег Гаркуша зустрілися з керівництвом Кетрисанівської громади, що у Кропивницькому районі. 


Під час робочої зустрічі обговорювали питання створення та функціонування підрозділу місцевої пожежної охорони у територіальній громаді. Оглянули територію та приміщення, де буде розташовано новостворений підрозділ місцевої пожежної команди. 


Зрозуміло, що попереду ще багато роботи. Втім, надзвичайники гарантували свою підтримку та професійну допомогу у вирішенні питань, що нині стоять перед громадою. А підтвердженням цього став неочікуваний сюрприз. Рятувальники передали Кетрисанівській громаді пожежно-рятувальний автомобіль, отриманий завдяки співробітництву з міжнародними організаціями.


Так, спільними зусиллями створюємо надійний захист для наших громадян, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.

            

688Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: