Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 18 квітня, 10:45
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/04/18/u-kropivnitskomu-vidbulis-urochistosti-z-nagodi-63-richnitsi-donetskogo-universitetu-vnutrishnih-sprav.htm
новини, 18 квітня, 10:45

У Кропивницькому відбулись урочистості з нагоди 63-річниці Донецького університету внутрішніх справ


Від Кіровоградської обласної військової адміністрації колектив та курсантів привітала заступниця начальника ОВА Катерина Колтунова та директорка департаменту освіти і науки ОВА Ельза Лещенко. 


"ДонДУВС робить свій активний вклад в розбудову та на постійній основі активно співпрацює з нашою громадою для досягнення спільних цілей з розбудови процвітання та сталого розвитку не лише системи МВС, а й країни вцілому", - зазначила Катерина Колтунова


Університет внутрішніх справ є сучасним науково-навчальним центром, який здійснює інноваційну освітню діяльність, проводить фундаментальні та прикладні наукові дослідження і впевнено посідає провідні позиції в системі закладів вищої освіти Міністерства внутрішніх справ України. 


Освітній процес в Університеті забезпечено на належному рівні: курсанти та слухачі магістратури перебувають на очній формі навчання. Щорічно науковці університету стають лауреатами та стипендіатами загальнодержавних конкурсів та стипендій.


ДонДУВС входить до 200 найкращих закладів вищої освіти України. 


За сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, активну громадянську позицію було нагороджено 47 найкращих працівників закладу.

https://t.me/kirovohradskaODA/18736

      

281Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: