Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 18 квітня, 10:43
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/04/18/rjatuvalniki-proveli-zanjattja-z-bezpeki-dlja-junih-kropivnichan-foto-.htm
новини, 18 квітня, 10:43

Рятувальники провели заняття з безпеки для юних кропивничан (ФОТО)


Рятувальники завжди активно долучаються до усіх громадських ініціатив, коли мова йде про безпеку. А безпека дітей для них завжди у пріоритеті. Сьогодні наші провідники безпеки із задоволенням погодилися зустрітися з малечею у Будинку творчості в обласному центрі. Організатором заходу стала громадська організація “Формула щастя”, що допомагає родинам пережити складні часи та дбає про корисне дозвілля для малечі.


Надзвичайники розповіли юним учасникам зустрічі про мінну безпеку. Цікава та пізнавальна відеодобірка, розмальовки та творчі вправи допомогли зробити пізнавальну розвагу незабутньою для маленьких кропивничан. 


Психолог Служби порятунку провела з дітьми ігрове заняття, спрямоване на розвантаження нервової системи та  подолання тривожності. Усі вправи були розраховані на дітей дошкільного та молодшого шкільного віку. Такі техніки сподобалися і батькам творчої молоді. Тож, відтепер вони зможуть успішно практикувати їх удома та долучати до цього усіх членів родини. 


А щоб закріпити знання, учасники заходу отримали від рятувальників листівки з нагадуванням основних правил безпеки, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.

                     

375Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: