Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 18 квітня, 12:26
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/04/18/malenkimi-krokami-do-velikih-sprav-kropivnichanka-pokraschit-transportnu-logistiku-zavdjaki-erobota.htm
новини, 18 квітня, 12:26

Маленькими кроками до великих справ: кропивничанка покращить транспортну логістику завдяки єРобота


Кропивничанка Євгенія Крачковська отримала можливість розширити власний бізнес. Це стало реально завдяки її перемозі в урядовому проєкті «єРобота», повідомляє Кіровоградський обласний центр зайнятості.


Євгенія Сергіївна є засновником та директором ТОВ «СК+К». Понад чотири роки компанія займається доставкою сировини до підприємств регіонута за його межами. Працюючи з різними виробниками, жінка зіштовхнулася з проблемою транспортноїлогістики і постало питання у придбанні ще одногоавтомобіля з вантажопідйомністю до шести тонн.


Чоловік Євгенії – військовий, атому наполегливості та жагидо перемоги їм обом вистачає. І поки вінзахищає Українуна фронті, вона працює у тилу. Та вирішує скористатися програмою «Грант для ветеранів та їх подружжя», про яку дізналася у просторах Інтернету.


Потрачено не одну годину та навіть не один день, і ось – бізнес-план готовий. Залишилося успішно захистити його та отримати схвальне рішення. Так сталося, як і гадалося – бізнес-ідею жінки було підтримано, а отже попереду чимало роботи до реалізації планів та задумів.


Закупити вантажний автомобіль та забезпечити роботою ще двох людей –першочергові завдання, які постали після отримання коштів.У планах грантерки – розширення підприємства, вихід на міжнародний ринок та створення в області зернопереробного підприємства.


«Наша команда – це як маленька сім’я, де всі тримаються купи. Завдяки нашій згуртованості ми рухаємося вперед. Отримання гранту дозволить розширити нашу компанію та створити робочі місця для водія й менеджера, які будуть зосереджені саме на логістиці з малими підприємствами. Водночас це дозволить нам забезпечити оперативну доставку сировини до клієнтів. Наш сімейний бізнес створений не лише для того, щоб отримати здобуток, а й для того, щоб розвивалася наша країна.Хочу побажати успіхів усім, хто планує створювати або розвивати власну справу. З підтримкою від держави це значно легше робити», – зазначила Євгенія Крачковська.


Великі справи завжди починаються змаленькихкроків, тому не зупиняйтеся на досягнутому, рухайтеся вперед та беріть участь у державному грантовому проєкті.


Нагадаємо, єРобота включає грантові програми, спрямовані на стимулювання підприємницької діяльності та створення робочих місць. Зокрема, це програми мікрогрантів на відкриття чи розвиток власного бізнесу, грантів на створення й розвиток переробних підприємств, закладки саду та виноградарства, тепличного господарства. Подати заявку на отримання гранту можуть як діючі підприємці, так і люди, що не мають досвіду ведення бізнесу. Подача заявки здійснюється через портал Дія.


У вас є бізнес-ідея та бажання спробувати себе у ролі підприємців, але ви не знаєте з чого почати? Телефонуйте +38 (093) 478 70 81 або пишіть нам у Telegramта отримайте консультацію.



696Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: