Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 15 квітня, 18:59
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/04/15/-kirovogradoblenergo-spovischae-scho-vnaslidok-nesprijatlivih-pogodnih-umov-na-teritorii-kirovogradschini-mozhut-statisja-obrivi-provodiv-linii-elektropered.htm
новини, 15 квітня, 18:59

"Кіровоградобленерго" сповіщає, що внаслідок несприятливих погодних умов на території Кіровоградщини можуть статися обриви проводів ліній електроперед


"Кіровоградобленерго" сповіщає, що внаслідок несприятливих погодних умов на території Кіровоградщини можуть статися обриви проводів ліній електропередач:


"Шановні громадяни!


Адміністрація ПАТ "Кіровоградобленерго" сповіщає, що внаслідок несприятливих погодних умов (дощ, вітер, гроза) на території нашої області можуть статися обриви проводів ліній електропередач.


ПОПЕРЕДЖУЄМО! Обірвані проводи, що лежать на землі, висять на деревах, спорудах, являють смертельну загрозу, бо вони знаходяться під напругою. Не ставте під загрозу своє життя. Постійно попереджуйте дітей. Не торкайтесь обірваних проводів, навіть не підходьте до них ближче 10 метрів.


Якщо вами виявлено такий провід, виставте біля нього охорону, чи зробіть тимчасову огорожу і негайно повідомте диспетчеру вашого району електричних мереж, або в кол-центр ПАТ "Кіровоградобленерго".


Номери телефонів: 067-521-15-70, 050-488-80-63, 0-800-501-148)".


Інформація ПАТ "Кіровоградобленерго"


1062Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: