Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 12 квітня, 09:15
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/04/12/zakladi-osviti-kirovogradschini-prodovzhujut-trimati-kurs-bezpeki-foto-.htm
новини, 12 квітня, 09:15

Заклади освіти Кіровоградщини продовжують тримати курс безпеки (ФОТО)


Рятувальники Кіровоградщини продовжують  тематичні зустрічі зі школярами в рамках безпекового тижня. Проходять вони у різних форматах. Серед найпопулярніших - бесіди, уроки безпеки, екскурсії до підрозділів, квести та акції з демонстрацією пожежно-рятувальної техніки.


Один з таких уроків безпеки провели сьогодні кропивницькі рятувальники в Академічній гімназії обласного центру. Засвоєння знань з безпеки відбувається краще, коли урок проходить у неформальному спілкуванні. Заняття присвятили мінній безпеці та технікам психологічного розвантаження, що допомагають не лише в екстремальних ситуаціях, а й у буденному житті будуть аж ніяк не зайві.


Далі команда відважних рятувальників рушила до ліцею “Європейська освіта”, де для школярів влаштували акцію під гаслом: “Запобігти. Врятувати. Допомогти”.  Погода якнайкраще сприяла пізнавальним розвагам. Просто на пришкільному подвір’ї розташувалася пожежна техніка. І діти мали змогу роздивитися її детально: побачити, як виглядає рятувальне спорядження та почути розповіді фахівців про те, як, де і коли рятувальники використовують обладнання, що нині привезли із собою. 


Традиційна фотосесія у бойовках пройшла з успіхом, адже бажаючих вишикувалася ціла черга. Та найбільші емоції вирували саме тоді, коли школярам випала нагода подати воду з пожежного ствола.


Так емоційно, пізнавально та весело пройшов ще один день незабутнього безпекового тижня у Кропивницькому, поводімляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.

                     

468Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: