Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 11 квітня, 16:13
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/04/11/bezpekovii-tizhden-na-kirovogradschini-nabirae-obertiv.htm
новини, 11 квітня, 16:13

Безпековий тиждень на Кіровоградщині набирає обертів


Для учнів Кропивницького ліцею імені Тараса Шевченка день розпочався з активних рухів. Від самого ранку рятувальники провели у навчальному закладі тренувальну евакуацію. Швидко та організовано школярі разом з вчителями покинули навчальні приміщення та зібралися на подвір’ї ліцею, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.


Там на них вже чекали надзвичайники з активно-пізнавальною програмою. Діти із задоволенням долучилися до ранкової руханки у супроводі провідників безпеки. Жваві рухи у добрій компанії зарядили енергією та подарували гарний настрій. 


А ще влаштували п’ятихвилинку корисних знань з мінної безпеки. Інформація така для школярів не нова, але пригадати  важливі правила не завадить. 


Ще кілька нескладних технік на розвантаження нервової системи та позбавлення від стресового баласту — і діти з новими силами готові до нових звершень в опануванні шкільної програми. 


      &t4         

948Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: