Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 29 березня, 10:59
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/03/29/u-kropivnitskomu-vidbuvsja-vorkshop-zhinoche-liderstvo-ta-simeinii-biznes-u-chasi-viklikiv-.htm
новини, 29 березня, 10:59

У Кропивницькому відбувся воркшоп "Жіноче лідерство та сімейний бізнес у часи викликів"


Захід зібрав разом видатних жінок-підприємиць, лідерок громадських організацій та представниць влади, щоб обговорити важливість жіночого лідерства в економіці та підтримки сімейних бізнесів у сучасних умовах. 


До відкриття воркшопу долучилась заступниця начальника Кіровоградської ОВА Катерина Колтунова. Вона розповіла, як в області реалізується державна політика з питань забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків, а також запобігання та протидії домашньому насильству або насильству за ознакою статі, сексуальному насильству.


Захід складався з двох частин - теорії та практики. В ході першої, учасники мали змогу почути та поділитися досвідом у сфері розбудови бізнесу. Під час практики, отримали поради для старту, розвитку та масштабування бізнесу, а також дізналися чим штучний інтелект може бути корисний підприємцям та вивчили основи податкового законодавства.

https://t.me/kirovohradskaODA/18006

         

136Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: