Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 29 березня, 16:29
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/03/29/problemi-vodopostachannja-v-selischi-smoline-obgovorili-u-kirovogradskii-ova.htm
новини, 29 березня, 16:29

Проблеми водопостачання в селищі Смоліне обговорили у Кіровоградській ОВА


За словами сільського голови Миколи Мазури на лінії водопостачання утворилася проблемна ділянка довжиною 20 кілометрів, яка потребує реконструкції. Він пропонує перекласти трубопровід того ж діаметру з метою подальшої можливості розширення водопостачання для промислових підприємств.


Зараз централізоване водопостачання та водовідведення в селищі забезпечує Смолінське водопровідно-каналізаційне господарство ОКВП "Дніпро-Кіровоград".  ОКВП наголошує на необхідності зменшення діаметру трубопроводу, оскільки фактичне споживання води суттєво менше встановленої потужності водозабору, а це в свою чергу є одним з головних факторів руйнування водозабезпечення Смоліного. 


Заступник начальника ОВА Сергій Поліщук рекомендував обрати оптимальний варіант реконструкції водогону та налагодити комунікацію задля більш ефективного пошуку фінансування проєкту.

https://t.me/kirovohradskaODA/18043

    

672Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: