Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 29 березня, 14:29
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/03/29/dlja-odnogo-z-pidrozdiliv-zsu-sformovanogo-z-meshkantsiv-kirovogradschini-vidremontovano-dva-avtomobilja.htm
новини, 29 березня, 14:29

Для одного з підрозділів ЗСУ, сформованого з мешканців Кіровоградщини, відремонтовано два автомобіля


За сприяння кропивницьких волонтерів батька і сина Володимира і Геннадія Шевченків, Кіровоградської обласної ради, а також громадської організації «Фундація духовного та національного відродження «Чорний ворон» для одного з підрозділів Збройних Сил України, сформованого, переважно, з мешканців Кіровоградщини, відремонтовано два автомобіля. 


Деякий час тому до Кіровоградської обласної ради звернулись військовослужбовці одного з підрозділів військової частини А4986 із запитом допомогти відновити автомобілі: вантажний КАМАЗ та легковий «Шевроле Нива». 


Роздавальну коробку для «Шевроле» було придбано через сервіс оголошень, а інші потрібні запчастини знайшлись на автотранспортному підприємстві Володимира і Геннадія Шевченків. 


«Військовим машини потрібні тут і зараз, тому ми вирішили, що наш КАМАЗ може почекати, – розповів Геннадій Шевченко. – Нехай ці запчастини працюють на перемогу. Допомога військовим має бути на першому місці!»


329Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: