Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 27 березня, 16:58
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/03/27/u-kropivnitskomu-saperi-otrimali-blagodiinu-dopomogu-vid-mistsevoi-pidpriemitsi.htm
новини, 27 березня, 16:58

У Кропивницькому сапери отримали благодійну допомогу від місцевої підприємиці


За час війни українці неодноразово доводили, що наша справжня сила у єдності, і лише згуртувавшись можна досягти спільної мети. Кожен, навіть маленький, крок до такої бажаної для усіх нам Перемоги вартий того, аби його зробити, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.


У цій важливій справі будь-яка допомога потрібна та дуже цінна. Нині наші сапери, що перебувають на першій лінії боротьби з прихованим ворогом — вибухонебезпекою, також потребують підтримки. Очищуючи нашу землю від смертоносних мін та снарядів, вони повсякчас перебувають у зоні небезпеки. А відтак  серед найнеобхідніших  речей для наших мужніх титанів мають бути індивідуальні медичні аптечки, що завжди під рукою та без перебільшення зможуть врятувати життя бійцю. 


Тож, сьогодні сапери групи піротехнічних робіт, що виконують роботи з розмінування на деокупованих територіях, отримали таку допомогу. Вікторія Бобіта, підприємиця з обласного центру, передала медичні аптечки для потреб піротехнічного підрозділу. 


Дякуємо пані Вікторії за небайдужість та підтримку! Разом – до ПЕРЕМОГИ! 


         

544Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: