Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 26 березня, 13:27
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/03/26/z-pochatku-roku-podatkivtsjami-kirovogradschini-vidano-624-litsenzii-na-pravo-rozdribnoi-torgivli-pidaktsiznoju-produktsieju.htm
новини, 26 березня, 13:27

З початку року податківцями Кіровоградщини видано 624 ліцензії на право роздрібної торгівлі підакцизною продукцією


Протягом січня - лютого 2024 року податковою службою області платникам регіону видано 624 ліцензії на право роздрібної торгівлі підакцизною продукцією. Зокрема, на реалізацію алкоголю підприємці отримали                  360 ліцензій, тютюновими виробами – 264. За вказаний період анульовано       208 ліцензій. Про це у коментарі місцевим ЗМІ розповіла в.о. начальника Головного управління ДПС у Кіровоградській області Юлія Мороз, повідомляє Головне управління ДПС у Кіровоградській області.


Юлія Мороз також зазначила, що у січні- лютому 2024 року місцеві бюджети Кіровоградщини отримали майже 2,5 млн грн плати за ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами. 


Протягом січня – лютого  2024 року організовано та направлено роботу на максимальне забезпечення надходжень доведених індикативних показників доходів до державного та місцевого бюджетів, а також на підвищення рівня якісних показників роботи.


Так, у січні - лютому поточного року виконання доведених індикативних показників з акцизного податку до державного бюджету склали: 


- з вироблених в Україні підакцизних товарів забезпечено на                            185,4 відсотків. Фактичні надходження склали 7 млн 827,6 тис. гривень.


За січень - лютий 2024 року виконання доведених індикативних показників до місцевого бюджету акцизного податку з реалізації суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів до місцевого бюджету забезпечено на 120,6 відсотків. Фактичні надходження склали 28 млн 106,7 тис. гривень.



624Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: