Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 26 березня, 09:59
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/03/26/traditsiini-aktsii-zapobigti-vrjatuvati-dopomogti-vidbulisja-u-ditsadochku-selischa-znam-janka-druga.htm
новини, 26 березня, 09:59

Традиційні акції “Запобігти. Врятувати. Допомогти!” відбулися у дитсадочку селища Знам’янка Друга


Традиційні акції “Запобігти. Врятувати. Допомогти!” щоразу доводять, що з роками інтерес до них серед підростаючого покоління не загасає. Кожного разу рятувальникам вдається і здивувати, і зацікавити досить вибагливу юну аудиторію. А образ мужнього та відважного пожежного, що мчить рятувати світ, дедалі стає ближчим серцю кожного. Коли ці надзвичайні герої сучасності приходять у гості, малеча завжди радо зустрічає та готує безліч запитань, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.


Днями такі акції відбулися у дитсадочку селища Знам’янка Друга Кропивницького району та Комишуватському ліцеї Рівнянської сільської ради, що у Новоукраїнському районі. Хоч погода й не сприяла веселощам, та не стала на заваді. Адже разом з надзвичайниками свято безпеки відбудеться за будь-яких обставин. 


У супроводі провідників безпеки дошкільнята із задоволенням провели час у веселих естафетах та рухливих іграх. А школярі допитливо розглядали вміст пожежного автомобіля, знайомилися з рятувальним обладнанням та із задоволенням приміряли бойовки.


Справжні фахівці своєї справи — рятувальники були готові до будь-яких запитань: багато розповідали про будні бійців підрозділу, про різні небезпеки, способи захисту від зовнішніх загроз та правила, які можуть врятувати життя. 


А ще фахівці Служби порятунку показали, як працює обладнання, що вони привезли із собою, та розповіли, де саме його використовують. 


Такі динамічні та цікаві уроки безпеки під гаслом “Запобігти. Врятувати. Допомогти!” завжди позитивно впливають на свідомість дітей та їх прагнення бути обізнаними у сфері безпеки. 


            

653Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: