Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 26 березня, 13:11
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/03/26/pidtrimui-vseukrainsku-ekonomichnu-platformu-zrobleno-v-ukraini-.htm
новини, 26 березня, 13:11

Підтримуй Всеукраїнську економічну платформу «Зроблено в Україні»!


В Україні триває  комунікаційна кампанія на підтримку Всеукраїнської економічної платформи «Зроблено в Україні», створеної за ініціативи Президента України та за участю Міністерства економіки України.


У складних обставинах повномасштабної військової агресії росії  та нових викликів, які вона принесла, для України життєво важливо, аби бюджет країни працював для розвитку бізнесу та бізнес брав участь у забезпеченні потреб держави. Тут дороговказом може стати народне прислів’я: «свій до свого по своє».


Купувати продукцію українського виробництва — це стимулювати свою, а не чужу економіку. Це важливо як на побутовому рівні, коли купуєш одяг чи продукти в магазині, так і під час підготовки великих закупівель через тендери.


Кампанія «Зроблено в Україні» покликана привернути увагу українців до українських виробників і спонукати більше купувати продукцію українського виробництва, а також — відкривати власні підприємства, щоб посилювати економіку країни. Тобто «плюсувати своє» всіма способами, допомагаючи країні вистояти.


Водночас комунікаційна складова платформи “Зроблено в Україні” допоможе виміряти рівень задоволеності підприємців державними інституціями та послугами. 


Цей проект є одним з інструментів, спрямованим на підвищення ефективності взаємодії Уряду й бізнесу. 


Підприємці в режимі онлайн на базі https://pulse.gov.ua/ зможуть надати оцінку роботі державних структур, рівня послуг, які вони отримують від держави, поскаржитись на недоліки чи проблеми, що у них виникли під час спілкування з органами влади. 


- Це канал зворотного зв’язку від бізнесу, завдяки якому влада матиме можливість максимально оперативно реагувати на звернення бізнесу і вирішувати проблеми”, - зазначила Перший віце-прем’єр-міністр України - Міністр економіки Юлія Свириденко.

https://www.facebook.com/krrada.official


517Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: