Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 25 березня, 16:58
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/03/25/kvitkova-revoljutsija-u-kropivnitskomu-dar-ja-malish-ta-ii-shljah-z-programoju-vlasna-sprava-.htm
новини, 25 березня, 16:58

Квіткова революція у Кропивницькому: Дар'я Малиш та її шлях з програмою «Власна справа»


Після шести років досвіду у галузі флористики та декору Дар'я Малиш наважується взяти участь у програмі «Власна справа», щоб відкрити квіткову майстерню. Вона вірить, що її дітище стане тим місцем, куди будуть повертатися клієнти, шукаючи незабутні враження та ідеї для важливих родинних подій, повідомляє Кіровоградський обласний центр зайнятості.


Аби стати професіоналом своєї справи та кваліфікованим працівником, Дар'я Сергіївна пройшла чимало навчальних курсів із весільної та комерційної флористики, декору. Маючи уже достатньо досвіду за плечима дівчина вирішує, що прийшов час відкривати бізнес та масштабувати власну справу.


Одного дня Дар'я натрапляє на оголошення про програму підтримки підприємців «Власна справа». І розуміє, що це чудова нагода для неї.


Спочатку вона детально вивчила всю необхідну інформацію про умови участі. Після цього подала заявку на порталі Дія, в якій розкрила ідею створення квіткової майстерні та описала досвід у галузі флористики й декору. У своєму бізнес-плані вона також визначила, як саме планує використовувати грантові кошти для розвитку бізнесу. Далі пройшла черговий етап – співбесіду з членами комісії Кіровоградського обласного центру зайнятості. На цій зустрічі змогла ще раз розкрити свою мрію та детально розповісти про плани щодо розвитку власної справи.


Після успішного проходження всіх етапів відбору Дар'я Сергіївна отримала повідомлення про те, що її заявку затвердили, і їй надається грантова підтримка для початку реалізації бізнес-ідеї. Тепер вона готується до важливого кроку – запуску своєї квіткової майстерні.


«Я хочу створити простір, де кожна людина, незалежно від віку чи статусу, зможе знайти красу та індивідуальний підхід у виборі флористичних композицій та декору.Це буде місце, де мрії стають реальністю, а весільні дні – незабутніми», – зазначає грантерка.


Грантові кошти дівчина планує використати на закупівлю необхідного обладнання та товарів, а також на покриття витрат на оренду приміщення та рекламу.


Мрієте про власний бізнес? Хочете реалізувати свої ідеї та стати успішним підприємцем? Програма «Власна справа» –саме те, що вам потрібно!Ви отримаєте можливість отримати фінансову допомогу для запуску свого бізнесу, а також поради та підтримку від професіоналів у галузі підприємництва.Досягніть своїх цілей разом з нами!


Подати заявку на отримання гранту можуть як діючі підприємці, так і люди, що не мають досвіду ведення бізнесу. Все про гранти тут.


Потрібна консультація? Отримайте її за телефоном: +38 (093) 478 70 81 або пишіть у Telegram.



1179Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: