Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 22 березня, 16:16
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/03/22/zastupnik-golovi-oblradi-pereviriv-umovi-prozhivannja-pobutu-ta-navchannja-vnutrishno-peremischenih-osib-na-teritorii-golovanivskogo-raionu.htm
новини, 22 березня, 16:16

Заступник голови облради перевірив умови проживання, побуту та навчання внутрішньо переміщених осіб на території Голованівського району


Перший заступник голови Кіровоградської обласної ради Юрій Семенюк разом із представниками Голованівської селищної ради та територіальних громад Голованівського району перевірили умови проживання, побуту та навчання внутрішньо переміщених осіб на території району.


Після огляду місць проживання та спілкування з переселенцями (майже всі вони – з населених пунктів тимчасово окупованої Херсонської області) представники моніторингової групи відзначали відповідність умов проживання переселенців умовам, визначеним постановою Кабінету Міністрів України.


Були оглянуті місця тимчасового проживання ВПО в одному з приміщень Клинівської філії Голованівського ліцею ім. Т.Г. Шевченка (с. Клинове) та в приміщенні гуртожитку Троянської філії Голованівського ліцею (с. Троянка), частина якого переобладнана для цих цілей. А також приміщення, які ще не заселені, але готові приймати переселенців, в Журавлинці та в Люшнюватському старостинському окрузі Побузької громади.

            

940Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: