Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 19 березня, 10:59
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/03/19/radnitsja-golovi-kirovogradskoi-oblradi-z-pitan-molodizhnoi-politiki-provela-trening-pokolinnja-nezlamnih-lideriv-.htm
новини, 19 березня, 10:59

Радниця голови Кіровоградської облради з питань молодіжної політики провела тренінг «Покоління незламних лідерів»


Радниця голови Кіровоградської обласної ради з питань молодіжної політики Аміна Козин провела тренінг «Покоління незламних лідерів» для учнів Цукрозаводського ліцею Приютівської територіальної громади. 


Захід відбувся в рамках нового молодіжного проєкту, який пані Аміна реалізовує за підтримки польського фонду Europejski Instytut na rzecz Demokracji.


Аміна Козин розповіла ліцеїстам про лідерство в навчанні і спорті, у суспільному житті громади і країни. Протягом тренінгу «Покоління незламних лідерів» також вивчали аспекти командної роботи, вчились публічним виступам, планували благодійні проєкти на підтримку ЗСУ, які учні хотіли б провести у себе в школі, в громаді. В свою чергу, школярі ознайомили гостю з роботою учнівського самоврядування та євроклубу ліцею. 


У лютому 2024 року на запрошення фонду «Європейський інститут задля демократії» Аміна Козин навчалась у Польщі за програмою «Лідерство в політиці та громадському секторі..." 


Докладніше https://oblrada.kr.ua/event/180320241629

https://t.me/oblrada_kr/5635

      

779Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: