Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 29 лютого, 09:18
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/02/29/kropivnitski-rjatuvalniki-ta-pravoohorontsi-proveli-seminar-z-golovami-kvartalnih-komitetiv.htm
новини, 29 лютого, 09:18

Кропивницькі рятувальники та правоохоронці провели семінар з головами квартальних комітетів


Люди та їх безпека завжди у фокусі підвищеної уваги рятувальників. А відтак, постійна профілактична робота  серед громадян щодо дотримання ними правил безпеки — одне з головних завдань фахівців Служби порятунку. Серед різних форм роз’яснювальної роботи найбільш ефективними є тематичні зустрічі в організованих групах, об’єднаних на професійній основі або ж іншими спільними інтересами чи видами діяльності. Так, сьогодні рятувальники спільно з правоохоронцями провели семінар з головами квартальних комітетів у приміщенні Виконавчого комітету Подільської районної у м. Кропивницькому ради, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.


В ході семінару розглянули питання пожежної безпеки у побуті, зокрема, говорили про найбільш поширені причини займань та заходи безпеки від вогняного лиха. Учасникам зустрічі нагадали вимоги пожежної безпеки для житлових приміщень, як для приватного сектору, так і багатоповерхівок. А ще розповіли про те, яку небезпеку можуть становити сучасні гаджети та зарядні пристрої до них.


Досвідчений сапер ДСНС звернув увагу присутніх на одну з найбільш актуальних проблем сьогодення — вибухонебезпеку. Квартальних ознайомили із зразками сучасних боєприпасів та надали рекомендації щодо дій у разі їх знаходження. 


Поліціянти довели до відома присутніх важливу інформацію про домашнє насильство та способи запобігання його проявам.


Насамкінець усі учасники семінару отримали від рятувальників застережні листівки та свіженький випуск газети “Палаючі новини”.


                     

496Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: