Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 23 лютого, 16:13
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/02/23/vodolazi-dsns-kirovogradschini-pokazali-riven-profesiinoi-maisternosti-v-hodi-praktichnih-zanjat.htm
новини, 23 лютого, 16:13

Водолази ДСНС Кіровоградщини показали рівень професійної майстерності в ході практичних занять


Впродовж двох днів поспіль, 21 та 22 лютого, водолази Кіровоградського гарнізону ДСНС відпрацьовували нормативи та відшліфовували професійну майстерність в ході практичних занять. Заходи було організовано у місцях постійної дислокації водолазно-рятувальних відділень у м. Світловодську на річці Дніпро та в обласному центрі на річці Інгул. 


Кожен фахівець цих підрозділів мав продемонструвати напрацьовані навички та професійно виконати завдання з дотриманнях усіх вимог. 


На окрему увагу заслуговують вправи з розгортання надувного човна з навісним двигуном та без нього, спуску його на воду та веслування. Тут важливо чітко знати порядок дій та оперативно взаємодіяти в команді, де кожен знає свою задачу та відповідає за якість дорученого етапу підготовки, аби досягнути фінального результату в найкоротший час. Це важливо, адже час для рятувальників завжди залишається визначальним чинником. Від цього залежить життя тих, хто чекає на допомогу. 


У підсумку всі учасники практикуму отримали оцінки за виконання нормативів на високому рівні, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.




436Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: