Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 12 лютого, 14:59
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/02/12/v-teatri-kropivnitskogo-vidbulasja-prem-era-imersivnoi-vistavi-marko-lukich-foto-.htm
новини, 12 лютого, 14:59

В театрі Кропивницького відбулася прем’єра імерсивної вистави «Марко Лукич» (ФОТО)


У Кіровоградському академічному обласному українському музично-драматичному театрі ім. М.Л. Кропивницького відбулася прем’єра імерсивної вистави «Марко Лукич». Вона присвячена творам засновника першого українського професійного театру Марка Кропивницького та передбачає максимальний контакт акторів із глядачем. 


«Марко Лукич» – вистава, під час якої актори «руйнують» дзеркало сцени. Вони виходять до глядачів і знаходяться з ними в контакті на відстані одного-двох метрів», – так прокоментував прем’єру директор Театру Корифеїв Сергій Корнієнко. 


Вистава складається з уривків сімох п’єс Марка Кропивницького: «Доки сонце зійде – роса очі виїсть», «Чмир», «По ревізії», «Олеся», «Мамаша», «Глитай, або ж павук» та «Старі сучки й молоді парості»». Деякі з них у Театрі Корифеїв досі не ставилися. 


Дії вистави відбуваються на першому та другому поверхах Театру Кропивницького, а також безпосередньо у самій залі і навіть на балконах. 


Докладніше https://oblrada.kr.ua/event/120220241300

https://t.me/oblrada_kr/5196

      

787Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: