Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 5 грудня 2023
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2023/12/05/-dnipro-kirovograd-prosit-gromadjan-dotrimuvatis-elementarnih-pravil-koristuvannja-kanalizatsieju.htm
новини, 5 грудня 2023

«Дніпро-Кіровоград» просить громадян дотримуватись елементарних правил користування каналізацією


Шановні жителі міста! Щодня служба водовідведення водоканалу Кропивницького усуває до півсотні засмічень каналізації! Викликів отримує чи не удвічі більше!


Каналізаційні мережі міста обслуговують дві бригади: одна на лівому, інша – на правому березі Інгулу. Іноді фахівцям вдається промити каналізацію за 30 хвилин, але частіше на це доводиться витрачати години. Тож робочий день у працівників традиційно ненормований. 


На відео можна побачити, до якого стану споживачі довели колектор по вулиці Каденюка. Працівники водоканалу витратили день роботи, щоб його очистити, адже він був щільно утрамбований ганчір’ям. Звідти витягли десятки кілограмів непотребу, переважно – вологих серветок. 


Засмічення з непотребу створюються в каналізації такі, що виходить з ладу техніка. Через те, що каналопромивальний мулосос перебував три місяці на ремонті, людям доводилося працювати вручну! Тож працівники водоканалу просять у споживачів розуміння!


Служба водовідведення постійно звертається до містян з величезним проханням – не кидати у каналізацію побутові відходи. Найбільша біда – вологі серветки. Вони закорковують труби намертво і розмити ці затори– величезна проблема. За деякими адресами аварійні бригади змушені виїздити майже щодня. 


Шановні громадяни! Каналізація – не смітник! Якщо містяни використовуватимуть її за призначенням, то колектори не забиватимуться, вулицями не тектимуть смердючі річки, а послуги з водовідведення будуть якісніші!


Щиро дякуємо за розуміння!

https://t.me/oblrada_kr/4470


451Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: