Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 28 листопада 2023
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2023/11/28/na-kirovogradschini-rjatuvalniki-vstanovili-mobilni-punkti-obigrivu.htm
новини, 28 листопада 2023

На Кіровоградщині рятувальники встановили мобільні пункти обігріву


Погіршення погодних умов на Кіровоградщині призвело до ускладнення ситуації на автодорогах області. На деяких ділянках автошляхів державного значення рух великого вантажного транспорту обмежено - повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області . 


Аби допомогти водіям вантажівок зігрітися у цей період та запобігти випадкам переохолодження на території області рятувальники розгорнули три мобільні пункти обігріву. Два з них розташовані в межах обласного центру за такими адресами: 720 км автодороги М-30 (виїзд з м. Кропивницького в напрямку м. Знам’янка), перехрестя вулиці Мурманська та автодороги М-13 (виїзд з м. Кропивницького в напрямку м. Умань). У Голованівському районі пункт обігріву можна знайти на перехресті вулиці Слави та автодороги М-30 (виїзд з смт Новоархангельськ).




У разі надходження від органів місцевої влади відповідних звернень, рятувальники розгорнуть мобільні пункти обігріву в інших населених пунктах області.


Пункти встановлено із дотриманням всіх вимог санітарно-гігієнічних норм та правил пожежної безпеки. Вони забезпечені засобами обігріву на твердому паливі, медичними аптечками та вогнегасниками. У пунктах обігріву організовано цілодобове чергування рятувальників.


Поряд з тим, тут передбачено надання широкої інформаційної допомоги населенню з питань пожежної, мінної та техногенної безпеки.





            

227Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: