Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 15 вересня 2023
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2023/09/15/kropivnitski-rjatuvalniki-razom-z-patrulnoju-politsieju-navchali-shkoljariv-pravilam-bezpeki.htm
новини, 15 вересня 2023

Кропивницькі рятувальники разом з патрульною поліцією навчали школярів правилам безпеки


З 11 по 15 вересня у навчальних закладах Кіровоградщини проходить Тиждень безпеки. Основна увага у цей період приділяється питанням безпеки дорожнього руху. Проте до заходів безпекового тижня активно долучаються і рятувальники. У потужному тандемі Служби порятунку та патрульної поліції народжуються нові ідеї та підходи у навчанні підростаючого покоління правилам безпеки. Запроваджується комплексний підхід до виховання дітей у дусі відповідального ставлення до власної безпеки в оточуючому середовищі, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.


Такі заходи відбулися сьогодні, 15 вересня, у Подільській та Балашівській гімназіях м. Кропивницького. Надзвичайники разом з правоохоронцями провели уроки безпеки для учнів 1-4 та 6-7 класів. 


Добір тематичного матеріалу, прийоми і методи навчання здійснювалися з урахуванням вікових особливостей дітей, їх потреб у формуванні базових навичок самозахисту та безпечної життєдіяльності.


Цього дня у супроводі поліціянтів та надзвичайників ліцеїсти повторювали правила дорожнього руху, пожежної та мінної безпеки. Школярам нагадали порядок дій за сигналом повітряної тривоги, пояснили, що вони мають робити у разі, коли тривога застала їх у школі, вдома чи на вулиці.


За спостереженнями освітян, такі уроки безпеки мають неабиякий позитивний ефект, адже знання, отримані від фахівців у сфері безпеки, засвоюються набагато краще.

 

            

544Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: