Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 9 червня 2023
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2023/06/09/na-kirovogradschini-pidpriemstvo-best-laif-ukraina-u-poshuku-pratsivnika.htm
новини, 9 червня 2023

На Кіровоградщині підприємство «Бест-Лайф Україна» у пошуку працівника


Найшвидший спосіб добору необхідних працівників для роботодавців – проведення ярмарків та міні ярмарків вакансій, які проводить Державна служба зайнятості.


Так, фахівці Олександрійської філії Кіровоградського обласного центру зайнятості на замовлення Товариство з обмеженою відповідальністю  «БестЛайф-Україна» організували мініярмарок вакансій, у якому взяли участь близько 20 безробітних громадян, повідомляє Кіровоградський обласний центр зайнятості.


Наразі підприємство потребує фінансового консультанта у сфері недержавного пенсійного забезпечення.Регіональний директор Олена Трушпрезентувала учасникам заходу підприємство, специфіку його діяльності. Розповіла про можливість навчання професії фінансового консультанта коштом компанії як в Україні, так і за кордоном. 


«BestLifeUkraine – стабільна, інноваційна і надійна страхова компанія, що здійснює свою діяльність на Вінниччині. Наш основний капітал - наші співробітники, так як ми твердо переконані, що усіма досягненнями нашої компанії ми зобов'язані їх професіоналізму. Компанія «БестЛайф Україна» завжди рада вітати у своїй команді нових компетентних консультантів», - підкреслила О.Труш.


Безпосереднє спілкування, інформація з перших уст про умови праці, специфіку та графік роботи, рівень заробітної плати – все це сприяло поєднанню інтересів двох зацікавлених сторін, і результат не забарився. Перспективою працевлаштування зацікавилось троє безробітних. Після цієї зустрічі буде вирішено питання подальшого працевлаштування.


Ви роботодавець та бажаєте знайти кваліфікованих фахівців на власне підприємство? Тоді не гайте часу та звертайтеся до Кіровоградського обласного центру зайнятості, або до фахівців філій обласного центру зайнятості/їхніх структурних підрозділів за місцем вашого перебування, контакти тут, пишіть у Телеграм. 



178Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: