Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 22 березня 2023
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2023/03/22/za-uchasti-kropivnitskih-rjatuvalnikiv-vidbulisja-batkivski-zbori-u-litsei-naukovii-.htm
новини, 22 березня 2023

За участі кропивницьких рятувальників відбулися батьківські збори у Ліцеї «Науковий»


21 березня працівники Служби порятунку взяли участь у батьківських зборах у Ліцеї «Науковий» в обласному центрі, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.


Роз’яснювальна робота з батьками неповнолітніх громадян є важливою складовою навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях. Адже від рівня обізнаності батьків повною мірою залежить збереження життя і здоров’я дітей.


Цього дня разом з рятувальниками дорослі повторювали правила пожежної безпеки, згадували усе, що знають, стосовно порядку дій при загоранні у приміщенні. Фахівці допомагали вже дорослій аудиторії виправляти помилки та поповнювати знання у сфері безпеки. Особливу увагу зосередили на питаннях пожеж сухої рослинності та сміття на відкритих територіях, які несуть непоправну шкоду довкіллю.


Говорили і про мінну безпеку. Це питання наразі є актуальним для усіх регіонів країни. І з правилами поводження з вибухонебезпечними приладами у разі їх знаходження повинен бути обізнаний кожен. 


Усі присутні мали змогу поспілкуватися з рятувальниками та задати питання, які їх хвилювали найбільше. Головна мета таких заходів - ліквідувати прогалини у знаннях громадян з основ безпеки та пояснити, як створити безпечне середовище для дітей. 


Насамкінець зустрічі працівники Служби порятунку роздали учасникам заходу листівки застережного змісту. А ще кожен зміг отримати свіжий випуск газети «Палаючі новини».

                


228Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: