Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 22 березня 2023
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2023/03/22/v-ukraini-trivae-priiom-zajavok-na-natsionalnii-konkurs-blagodiina-ukraina-2022-.htm
новини, 22 березня 2023

В Україні триває прийом заявок на Національний конкурс «Благодійна Україна-2022»


Оргкомітет Національного конкурсу «Благодійна Україна» оголосив 16-тий конкурс із відзначення доброчинних ініціатив України – Національний конкурс «Благодійна Україна-2022». Девіз цьогорічного конкурсу – «Благодійність на захисті України». Всі ми вже 382 дні повномасштабної війни робимо все можливе для нашої Перемоги, незламності, допомоги тим, хто її найбільше потребує у цей час.


У конкурсі можуть брати участь благодійники/волонтери, волонтерські, благодійні та громадські організації, молодіжні об’єднання, представники медіа, соціально відповідальний бізнес та інші – всі, хто надавали благодійну чи волонтерську допомогу для вирішення актуальних суспільних проблем у період з 01 січня по 31 грудня 2022 року. Заявки на участь у конкурсі можуть подавати безпосередньо самі благодійники, отримувачі благодійної допомоги (за згодою благодійника) та будь-які неурядові організації та фізичні особи (окрім органів державної влади, місцевого самоврядування та політичних партій), незалежно від громадянства.


Заявку можна завантажити за посиланням ( https://blagoukraine.org/.../upl.../2022/12/Zayavka_2022.doc  Заповнену заявку необхідно надіслати електронною поштою на адресу:  [email protected]  до 30 квітня 2023 року (включно). До неї також доцільно додати фотографії (не більше 5 шт.), лінки на інформацію про благодійну чи волонтерську діяльність учасника конкурсу, що розміщена в інтернеті, публікації, відгуки, рекомендації тощо, які краще характеризують діяльність учасника конкурсу.


Колективні номінації Національного конкурсу «Благодійна Україна-2022»:


- Благодійність великого бізнесу;

- Благодійність середнього та малого бізнесу;

- Корпоративна благодійність;

- Колективне волонтерство;

- Всеукраїнська благодійність;

- Регіональна доброчинність;

- Місцева доброчинність;

- Доброчинність в охороні здоров’я;

- Доброчинність у освіті та науці;

- Доброчинність у культурі та мистецтві;

- Доброчинність у соціальній сфері;-

- Доброчинність у сфері екології та охорони довкілля;

- Доброчинність у захисті України;

- Доброчинність неурядового сектору;

- «Добро починається з тебе»;

- «Молодіжні доброчинні ініціативи»;

- Доброчинна акція року;

- «Платформа добра»;

- «Інновації в доброчинній діяльності».


Індивідуальні номінації Національного конкурсу «Благодійна Україна-2022»:


- Благодійник року;

- Волонтер року;

- Менеджер року у сфері доброчинності.


Спеціальні номінації Національного конкурсу «Благодійна Україна-2022»:


- Народний доброчинець;

- Медіа і доброчинність;

- Допомога з-закордону.


Кожна конкурсна заява буде оцінена незалежною Національною експертною радою конкурсу, до складу якої входять експерти з різних галузей, запрошені Організатором до участі. У кожній із вищезазначених номінаціях визначатиметься по три лауреати конкурсу, переможець буде оголошений на церемонії нагородження, що відбудеться в червні 2023 року у Києві.  Відзнака переможця Національного конкурсу «Благодійна Україна» – диплом та унікальна бурштинова статуетка «Ангел добра». Лауреати, які посядуть  друге та третє місце нагороджуються спеціальними дипломами.


Кінцевий термін подачі заявок – 30 квітня 2023 року (включно).


Детальніша інформація за телефоном: 067-164-04-11 (в робочі дні та години), e-mail: [email protected]; офіційні сайти конкурсу: http://vboabu.org.ua/, http://blagoukraine.org/, фб.: https://www.facebook.com/BlagodijnaUkraina


https://www.facebook.com/krrada.official


278Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: