Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 26 вересня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2022/09/26/uchni-fortechnoi-gimnazii-kropivnitskogo-zasvoili-pravila-minnoi-bezpeki-foto-.htm
новини, 26 вересня 2022

Учні Фортечної гімназії Кропивницького засвоїли правила мінної безпеки (ФОТО)


У рамках спільної діяльності ДСНС України та Міжнародного дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ), що стосується питань мінної безпеки, проходить широка просвітницька робота. Навчання дітей відбувається як через медіа, у соцмережах, через зовнішню рекламу, так і під час спільних акцій, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.


Наприклад, сьогодні для учнів Фортечної гімназії, що в обласному центрі, пройшов тренінг з мінної безпеки із використанням наочних матеріалів ЮНІСЕФ. Сапер групи піротехнічних робіт АРЗ СП ГУ ДСНС в області зосередив увагу дітей на глибокому усвідомленні всієї небезпеки від вибухонебезпечних предметів, - школярі мають чітко розуміти, що будь-який підозрілий предмет у жодному випадку не підлягає самостійному дослідженню. Лише фахівці мають всі засоби та знання для ідентифікації та знищення ВНП. Діти вчились розрізняти види та тренували навички дій при виявленні підозрілих предметів. А допомогли в цьому цікаві та пізнавальні ігри, пам’ятки від ЮНІСЕФ, які розроблені спеціально для навчання дітей правил мінної безпеки.


                         

312Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: