Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 26 вересня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2022/09/26/pripineno-dijalnist-organizovanoi-zlochinnoi-grupi-na-choli-z-smotrjaschim-za-vipravnoju-kolonieju.htm
новини, 26 вересня 2022

Припинено діяльність організованої злочинної групи на чолі з «смотрящим» за виправною колонією


Так званому «смотрящему» та ще 6 членам злочинної групи, які налагодили канал постачання на територію однієї із колоній  наркотичних засобів та їх збут серед засуджених,  повідомлено про підозру.


Злочинну організацію створив так званий «смотрящий» за колонію, який встановив  контроль над засудженими, які відбували покарання у виправній установі, забезпечив контроль над надходженням на територію установи заборонених речей, наркотичних засобів та психотропів - метадону, амфетаміну, канабісу. 


До протиправної діяльності залучив інших в’язнів та осіб з волі. Між учасниками були чітко розподілені ролі та обов’язки щодо придбання, переправлення та маскування  наркотичних засобів, які  на територію колонії потрапляли у посилках, замасковані у продукти харчування, ліки, засоби гігієни.


Проведено 15 санкціонованих обшуків - вилучено наркотичні засоби, телефони, гроші, банківських карти, чорнові записи, фіскальні чеки поштових відправлень.

https://t.me/kirgpua/916

    

300Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: