Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 10 серпня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2022/08/10/kropivnitskii-tsentr-ja-mariupol-zaproshue-na-ostriv-fantazii-i-tvorchosti-foto-.htm
новини, 10 серпня 2022

Кропивницький центр «Я-Маріуполь» запрошує на острів фантазії і творчості (ФОТО)


Днями у центрі підтримки переселенців «Я-Маріуполь» була презентована яскрававиставкаробіт «Острів фантазії і творчості». 


На виставці представлено понад 50 робіт.Тут і витинанки, і абстрактні малюнки, роботи в стилі Пікасо і Ван Гога, ляльки-мотанки, роботи виконані в авторській техніці ниткографії, кляксографії, флористики, декоративний розпис, квілінг, декоративно-прикладні композиції, які створили натхнення та фантазія юних кропивничан та маріупольців.


Яскрава, креативна виставка привертає увагу відвідувачів центру та спонукає і собі зробити щось подібне.


Працівники бібліотеки імені Дмитра Чижевського активно співпрацюють з центром підтримки переселенців «Я-Маріуполь» та з радістю запрошують маріупольців відвідати книгозбірню. В кожному із відділів дітям і підліткам пропонують безліч  різноманітних майстер-класів, кінопокази, виставки, квести та інші заходи. 


Вже цього четверга о 16.00 у відділі мистецтв методистка центру «Я-Маріуполь» Дар’я Бабкова проведе майстер-клас із запальної Zumbaз елементами спорту та латини для дітей і дорослих.


Чекаємо на зустріч у бібліотеці Чижевського!

         

1025Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: