Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 8 серпня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2022/08/08/na-kirovogradschini-rjatuvalniki-proveli-aktsiju-zapobigti-vrjatuvati-dopomogti-dlja-junih-meshkantsiv-znam-janki.htm
новини, 8 серпня 2022

На Кіровоградщині рятувальники провели акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти» для юних мешканців Знам’янки


Безпека дітей завжди у пріоритеті для фахівців Служби порятунку. Рятувальники переконані, що правила безпеки життєдіяльності варто знати всім, а підростаючому поколінню – тим паче. На жаль, наші маленькі громадяни дуже часто стають учасниками надзвичайних подій, в ході яких нерідко трапляються трагічні випадки. Працівники Служби порятунку впродовж року використовують різні методи навчання дітей та молоді важливим знанням, що збережуть життя. Зараз особливо важливою є така робота серед дітей, що переважно самі себе розважають під час канікул і не завжди ці розваги безпечні. Напередодні Дня міста м. Знам’янка рятувальники 18-ї ДПРЧ долучились до загальноміських святкових заходів та провели акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти», повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.


Під час даного заходу всі діти мали змогу проявити себе: одні демонстрували свою ерудицію під час розгадування загадок та ребусів, інші на швидкість одягали бойовку. Дітлахи залюбки оглянули інструменти та прилади, якими користуються рятувальники у своїй повсякденній роботі. Крім того, усі охочі змогли розважитись та охолодитись у водяних боях. Але головне – позитивні емоції були доповнені необхідними знаннями з безпеки життєдіяльності. 


            

475Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: