Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 28 липня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2022/07/28/na-kirovogradschini-politseiskii-vrjatuvav-zhinku-jaka-tonula.htm
новини, 28 липня 2022

На Кіровоградщині поліцейський врятував жінку, яка тонула


Перебуваючи поза службою, 34-річний оперуповноважений сектору кримінальної поліції відділення поліції №2 (смт Добровеличківка)  Новоукраїнського районного відділу Максим Тимко на території села Любомирка Тишківськоїгромади витягнув з водойминепритомну громадянку, повідомляє сектор комунікації поліції Кіровоградської області.


Миттєво зорієнтувавшись у ситуації, поліцейський якнайшвидше дістався до потерпілої, вихопив її з води на берег та провів реанімаційні заходи: штучне дихання і непрямий масаж серця.


У результаті правильного та вчасного надання першої домедичної допомоги Максиму вдалося реанімувати 56-річну громадянку до приїзду лікарів. 


У подальшому потерпілу передали фахівцям швидкої медичної допомоги. 


Оговтавшись від пережитого, жінка подякувала правоохоронцю за порятунок. 


Поліцейський Максим Тимконе вважає свій вчинок особливим:


"Під час навчань з професійної підготовки ми неодноразово повторювали алгоритм дій по наданню першої домедичної допомоги. Цей досвід знадобився мені у реальній ситуації і допоміг врятувати життя людини."       


Нагадаємо, на базі тренінгового центру поліції області правоохоронці у рамках курсів підвищення кваліфікації вдосконалюють практичні навички з надання домедичної допомоги.



823Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: