Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 5 липня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2022/07/05/kropivnitski-rjatuvalniki-razom-iz-agrarijam-turbujutsja-pro-zberezhennja-novogo-vrozhaju-vid-vognju-foto-.htm
новини, 5 липня 2022

Кропивницькі рятувальники разом із аграріям турбуються про збереження нового врожаю від вогню (ФОТО)


Співробітники Кропивницького районного управління ГУ ДСНС у Кіровоградській області здійснили рейди господарствами Устинівської, Олександрівської, Новгородківської, Компаніївської та Бобринецької територіальних громад, з тим щоб переконатися у дотриманні вимог правил пожежної безпеки під час цьогорічної зернозбиральної кампанії. Зокрема, інспектори перевірили, як підготовлена техніка, безпосередньо задіяна на жнивах: чи обладнані вантажівки, трактори, комбайни іскрогасниками, чи у достатній кількості первинних засобів пожежогасіння, чи підготовлено бочки для чергування на полі. Не менш важливим є питання навчання працівників, які збиратимуть врожай, пожежно-технічному мінімуму. Надзвичайники ще раз нагадали хліборобам правила пожежної безпеки та вручили листівку з тими ж правилами.


Крім того, інспектори райуправління пересвідчилися, що і в місцях зберігання нового врожаю усе гаразд із пожежною безпекою і збіжжя буде надійно захищене від вогню: пожежні щити укомплектовані, вогнегасники перевірені і у достатній кількості, працівники поінформовані, як діяти у разі надзвичайної ситуації, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.        

                     

675Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: