Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 1 липня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2022/07/01/trimaemo-osvitnii-front-sluzhba-zainjatosti-navchit-kravetskii-spravi.htm
новини, 1 липня 2022

Тримаємо освітній фронт: служба зайнятості навчить кравецькій справі


Ви у пошуках своєї мрії і свого професійного шляху, мрієте навчитися шити, кроїти, конструювати, вишивати?Плануєте стати справжнім майстром своєї справи?Вам до нас. Державна служба пропонує професійне навчання за професією «Кравець». Ми не просто навчаємо з нуля,ми гарантуємо результат – ваше працевлаштування! 


Ця інформація для вас? Тоді поспішайте:06 липня 2022 рокуна базі Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості стартує навчання за професією «Кравець».


Навчання триватиме 9,2 місяця. За весь цей час ви опануєте всі етапи виготовлення дитячого, жіночого та чоловічого одягу: від вибору тканини до декору готових речей. Викладачі навчального закладу не тільки розкриють усі тонкощі й секрети швацької справи, а й допоможуть отримати практичний досвід, щоб стати справжнім майстром своєї справи, повідомляє Кіровоградський обласний центр зайнятості.


Варто зауважити, що для зареєстрованих безробітних професійне навчання здійснюється безкоштовно, за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.


Якщо вас зацікавила ця інформація, деталі дізнавайтеся у відділі організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості за                                      тел. (0522) 32-13-28 або зверніться до найближчого центру зайнятості за місцем вашого перебування.


З орієнтовним графіком навчання за іншими професіями, за якими передбачається організація професійного навчання безробітних громадян у центрах професійно-технічної освіти державної служби зайнятості у липні 2022 року, можна ознайомитися тут: https://cutt.ly/3JpR7S1



753Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: