Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 27 травня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2022/05/27/politseiski-ofitseri-gromad-kirovogradschini-otrimali-zaohochennja-foto-.htm
новини, 27 травня 2022

Поліцейські офіцери громад Кіровоградщини отримали заохочення (ФОТО)


Захід відбувся напередодні третьої річниці Дня служби. 28 травня 2019 року проєкт «Поліцейський офіцер громади» презентували у столиці. Кіровоградська область стала другим регіоном у державі, де розпочалася його реалізація.


З нагоди професійного свята до поліцейських офіцерів громад звернулися начальник обласної військової адміністрації Андрій Райкович та голова обласної ради Сергій Шульга. Вони наголосили на важливості питань правопорядку та безпеки, особливо в умовах воєнного стану, і висловили вдячність правоохоронцям за їх відповідальне ставлення до виконання професійних обов’язків, дієву співпрацю з населенням та органами місцевого самоврядування.


Керівник області вручив правоохоронцям заохочення – монети "Національна поліція України".


Подякував колегам за сумлінну службу і внесок кожного у створення безпекового середовища начальник обласної поліції Роман Козьяков.


«Ваша щоденна робота заслуговує на повагу. Ви постійно підтримуєте контакт з місцевими жителями, забезпечуєте порядок на території та своєчасне реагування на проблеми громади, вживаєте заходів для запобігання правопорушенням. Такий формат діяльностіабсолютно підтвердив свою ефективність і ми продовжуємо працювати для подальшої реалізації проєкту у якомога більшій кількості громад нашої області», - зазначив очільник обласного главку відомства.


Загалом поліцейським офіцераму якості заохочення вручиливідзнаки «Безпечна громада», подякита жетони «За безпеку і захист громади»Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області.


До привітань долучився голова обласної профспілкової організації атестованих працівників органів внутрішніх справ України ВалерійШевчук,від якого правоохоронці отрималиграмоти Профспілки.


Під час заходу керівник поліції області також вручив виконуючому обов’язки міського голови Олександру Мосінувідзнаку «Безпечна громада» та подякував за співпрацю у впровадженні безпекових проєктів,сприяння у створенні належних умов для роботи поліцейських офіцерів Кропивницької територіальної громади.


Нагадаємо, зараз на Кіровоградщині, починаючи з грудня 2019 року,24 громади вжеобслуговують33 поліцейських офіцери.За сприяння представників громад службові приміщення, де працюють правоохоронці, облаштованінеобхідною технікою та меблями. Також поліцейські офіцери забезпечені службовими автомобілямидля ефективного виконання професійних обов’язків.


Попередньо, у 2022 роціще 5 територіальних громад планують долучитися до участі у проєкті, повідомляє Сектор комунікації поліції Кіровоградської області.


               

1048Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: