Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 27 травня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2022/05/27/oblasnii-teatr-ljalok-tizhden-pokazuvatime-vistavi-do-dnja-zahistu-ditei.htm
новини, 27 травня 2022

Обласний театр ляльок тиждень показуватиме вистави до Дня захисту дітей


Обласний театр ляльок тиждень показуватиме вистави до Дня захисту дітей, повідомляється в телеграм-каналі голови Кіровоградської облради Сергія Шульги.


Дев‘ять вистав до Дня захисту дітей упродовж тижня покаже Кіровоградський академічний обласний театр ляльок. Про це повідомив директор закладу Григорій Педько сьогодні, 27 травня.


«Ми не порушуватимемо традицію проведення заходів до Дня захисту дітей. Протягом тижня в театрі та на різних майданчиках відбуватимуться вистави, а також заплановані виїзні святкові програми на території Кропивницького району, зокрема, в Аджамці та Обознівці», - зазначив Григорій Педько.


Святковий тиждень розпочнеться 28 травня з показу вистави «Готель «У Мурзика» об 11:00 та ігрової програми.


29 травня в театрі відбудеться розважальна програма з конкурсом малюнків на асфальті, аквагримом, іграми з ростовими ляльками та музичною казкою «Лисичка, Котик і Півник».


1 червня у дендропарку лялькарі покажуть виставу «Їжачок-хитрячок», а після - ростові ляльки розважатимуть містян на Театральній вулиці.


Разом із тим театр ляльок підготував повчальні музичні вистави «Пригоди у чарівному лісі» та «Вовченя з казкової торби» для вихованців кількох дошкільних закладів Кропивницького та дітей-переселенців.


Як уже повідомлялося, в обласному театрі ляльок дебютував актор із Донецького драматичного театру в місті Маріуполь Вадим Єрмішин.

849Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: