Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 27 травня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2022/05/27/maizhe-5-tisjach-meshkantsiv-oblasti-bezkoshtovno-prihistili-pereselentsiv.htm
новини, 27 травня 2022

Майже 5 тисяч мешканців області безкоштовно прихистили переселенців


Майже 5 тисяч мешканців області безкоштовно прихистили переселенців, повідомляється в телеграм-каналі голови Кіровоградської ОВА Андрія Райковича.


Про це Кіровоградській обласній військовій адміністрації повідомила директор департаменту житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу Ольга Довжук.


- Відповідно до Урядової програми про компенсацію власникам житла за безкоштовне розміщення внутрішньо переміщених громад, спеціалісти департаменту узагальнили інформацію від територіальних громад області. Розрахунки направлені до Мінрегіону України та міжнародної організації-донора, повідомила вона.


За її словами, згідно узагальнених даних, загальна сума компенсації за квітень витрат 4945 власників житлових приміщень приватного житлового фонду становить 4 млн 852,1 тис. грн.


Ольга Довжук також повідомила, що після підписання відповідного розпорядження Кабінету Міністрів України і надходження коштів до області вони будуть направлені на карткові рахунки власників житла.

802Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: