Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 26 травня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2022/05/26/bilshe-600-bezrobitnih-pratsevlashtuvalisja-pislja-prohodzhennja-profesiinogo-navchannja.htm
новини, 26 травня 2022

Більше 600 безробітних працевлаштувалися після проходження професійного навчання


Чималобезробітних громадян, не знайшовши роботи за фахом, здобувають нову професію, яка потрібна на ринку праці, повідомляє Кіровоградський обласний центр зайнятості.


У цьому їм допомогти може служба зайнятості, яка на замовлення роботодавців організовує професійне навчанняза більш ніж 100 професіями та навчальними програмами залежно від потреби ринку праці у кваліфікованих працівниках.


З початку цього року за направленням обласної служби зайнятості професійну підготовку, перепідготовку або підвищення кваліфікації пройшли 805 безробітних. З них уже на сьогодні 610 –успішно працевлаштувалися за набутим фахом.


Навчання проводилося за такими професіями: тракториста-машиніста сільськогосподарського виробництва, слюсаря з ремонту сільськогосподарської техніки, робітника з комплексного обслуговування сільськогосподарського виробництва, електрогазозварника, електромонтера з ремонту та обслуговування електроустаткування, слюсаря механоскладальних робіт, водія автотранспортних засобів, продавця продовольчих та непродовольчих товарів, касира торговельного залу, кухаря, офіціанта, швачки, кравця, слюсаря-ремонтника, слюсаря з ремонту колісних транспортних засобів  та ін.



574Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: