Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 9 грудня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/12/09/vidbuvsja-mini-jarmarok-vakansii-dlja-kropivnitskogo-slidchogo-izoljatora-ta-vipravnoi-kolonii.htm
новини, 9 грудня 2021

Відбувся міні-ярмарок вакансій для Кропивницького слідчого ізолятора та виправної колонії


Днями вакансії молодших інспекторів відділу нагляду і безпеки пропонували незайнятим громадянам представники державної установи «Кропивницький слідчий ізолятор» та державної установи «Кропивницька виправна колонія №6» під час міні-ярмарку вакансій, що відбувся у Кіровоградському міськрайонному центрі зайнятості. Про це повідомляє Д. Петренко, провідний фахівець з питань зайнятості відділу взаємодії з роботодавцями Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості.


Начальник відділу по роботі з персоналом державної установи «Кропивницький слідчий ізолятор» Роман Гупалюк та старший інспектор з виховної та соціально-психологічної роботи з персоналом відділу по роботі з персоналом державної установи «Кропивницька виправна колонія №6» Валерія Хорищенко коротко ознайомили  присутніх з основними напрямками діяльності установ. 


Р. Гупалюк повідомив про загальну кількість вільних вакансій у «Кропивницькому слідчому ізоляторі» та грошове забезпечення, яке складає від 8500 гривень. А також проінформував присутніх про те, що в обов’язки молодшого інспектора відділу режиму і охорони державної установи «Кропивницький слідчий ізолятор» входить несення служби на закріплених постах, забезпечення режимних вимог, нагляду безпеки в слідчому ізоляторі. Здійснення контролю за вимогами законодавства щодо виконання та відбування кримінальних покарань. Графік роботи позмінний, вимог до стажу роботи претендентів на посади підприємство не ставить, є перспективи кар’єрного зростання під час служби. Претендент на посаду повинен бути придатним до проходження військової служби за станом здоров’я. При прийомі на роботу обов’язковим є проходження медичного огляду.


«Молодший інспектор відділу нагляду і безпеки державної установи «Кропивницька виправна колонія №6» стежить за дотриманням засудженими встановлених правил поведінки та встановленого розпорядку дня, не допускає контакту засуджених зі сторонніми особами. Графік роботи 1 доба через 3 доби, вимог до стажу роботи претендентів на посади підприємство не ставить, є можливість отримати безкоштовну освіту в Академії пенітенціарної служби, перспективи кар’єрного зростання під час служби. Проте кандидат повинен бути придатним до проходження військової служби за станом здоров’я. Проходження медичного огляду при прийомі на роботу є обов’язковим», – зазначила В. Хорищенко.


Учасники заходу активно спілкувались з роботодавцями, ставили запитання, на які отримали вичерпні відповіді. У міні-ярмарку вакансій узяли участь 12 осіб, які перебувають на обліку в центрі зайнятості та шукають роботу, більшість з них зацікавились пропозиціями роботодавців.


Як результат, роботодавці запропонували усім охочим відвідати установи для більш детального ознайомлення з умовами праці та розв’язання питання подальшого працевлаштування.


377Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: