Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 9 грудня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/12/09/robotodavtsi-dolinschini-u-poshukah-vakansii-dlja-osib-z-invalidnistju.htm
новини, 9 грудня 2021

Роботодавці Долинщини у пошуках вакансій для осіб з інвалідністю


Нещодавно Долинською районною філією Кіровоградського обласного центру зайнятості для громадян з інвалідністю було проведено групову профконсультацію із залученням соціальних партнерів та інформаційний семінар для роботодавців з питань організації працевлаштування осіб з інвалідністю.  У заходах взяли участь 8 незайнятих трудовою діяльністю громадян даної категорії та 5 роботодавців, які потребують укомплектування вакансій даною категорією громадян. Роботодавці брали участь у заході у режимі онлайн. Про це повідомляє М.Соловйова, директор Долинської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості.


Головний спеціаліст управління соціального захисту населення Світлана Литвиненко поінформувала учасників про послуги, що надаються клієнтам даної категорії, зокрема про навчальні заклади для реабілітації осіб з інвалідністю. 


Фахівець з питань зайнятості Світлана Щербіна повідомила присутнім про правомірність під час легального працевлаштування, продемонструвала у формі презентації стан місцевого ринку праці. Наголосила на перспективах зайнятості осіб з інвалідністю, додаткових гарантіях працевлаштування та соціальних послугах, які надає служба зайнятості особам зазначеної категорії.


Завідувач сектору взаємодії з роботодавцями Марина Павляча розповіла роботодавцям про послуги служби зайнятості та допомогла презентувати підприємства регіону для присутніх безробітних осіб. У заході взяли участь представники КУ «Територіальний центр СО (НСП) Долинської міської ради», ПП «Госпсервіс», ФГ «Шевченко Плюс», ПП «Журба» та КП «Долинський міськкомунгосп». Представники підприємств та організацій розповіли про свої актуальні вакансії, умови праці, режим роботи, заробітну плату та соціальні гарантії. 


За результатами заходу дві особи зацікавились вакансією «соціальний робітник» КУ «Територіальний центр СО (НСП) Долинської міської ради» та були запрошені на співбесіду з керівником безпосередньо на підприємстві.


На завершення заходу всі учасники обмінювалися думками та були вдячні за отриманий заряд упевненості в собі, власних силах та можливостях, а також бажання якнайшвидше знайти роботу та стати повноцінними членами суспільства, маючи впевнене робоче місце, стабільну заробітну плату та соціальні гарантії.



582Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: