Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 9 грудня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/12/09/jalinkovi-perednovorichni-jarmarki-u-kropivnitskomu-vidkrijutsja-15-grudnja.htm
новини, 9 грудня 2021

Ялинкові передноворічні ярмарки у Кропивницькому відкриються 15 грудня


Сьогодні, 09 грудня, у Кропивницькій міській раді зібрали підприємців, які отримали дозволи здійснювати сезонну торгівлю ялинками на території міста, аби нагадати їм про умови та вимоги до такої торгівлі, інформує сайт КМР. 


Продаж ялинок та сосен, за умовами укладених договорів, підприємці можуть розпочинати вже 15 грудня.


Начальниця управління торгівлі та побутового обслуговування населення міської ради Алла Козлова звернула увагу підприємців, що усі реалізатори в місцях продажу ялинок повинні мати COVID-сертифікати про вакцинацію.


- Така вимога  прописана в урядовій постанові щодо посилення карантинних заходів у жовтій зоні. Ми вас попереджаємо, а перевірятиме поліція, - відзначила  посадовиця.


Звернувся до підприємців і начальник інспекції з благоустрою Олександр Брюховецький.  Він наголосив на необхідності підтримання належного санітарного стану територій, відведених для продажу дерев. Це постійно  перевірятиме інспекція, і, якщо будуть виявлені порушення, то штрафів також не уникнути.


Разом з тим, Алла Козлова закликала підприємців приєднуватися до Різдвяного міського ярмарку, який відбудеться у Кропивницькому 29 - 30 грудня на площі Героїв Майдану.


Фото: Перша електронна газета


710Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: