Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 26 листопада 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/11/26/u-kropivnitskomu-oshtrafuvali-supermarket-za-samovilnii-spil-derev.htm
новини, 26 листопада 2021

У Кропивницькому оштрафували супермаркет за самовільний спил дерев


Інспекція з благоустрою міста Кропивницького склала протокол на ТОВ «АТБ-маркет», що по вулиці Полтавській за самовільно спиляні дерева. Про це сьогодні, 26 листопада, повідомив начальник спецінспекції Олександр Брюховецький, інформує сайт КМР. 


Нині цей супермаркет проводить реконструкцію. Місцеві жителі звернули увагу на те, що під час будівельних робіт біля торговельної точки скоротили зелену зону, а за рахунок цього збільшивши автостоянку. Занепокоєні цим, вони звернулись за допомогою до міської спецінспекції. Інспектори одразу виїхали на обстеження. За його результатами склали на адміністрацію закладу адмінпротокол. На порушників правил благоустрою чекає штраф.


Олександр Брюховецький запевнив – міська спеціалізована інспекція завжди стоїть на сторожі правил благоустрою. І закликав містян бути небайдужими, в разі, коли стали свідками порушення цих правил, терміново телефонувати спеціалістам інспекції, там завжди відреагують.


871Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: