Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 22 жовтня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/10/22/z-vodijami-pozhezhno-rjatuvalnih-pidrozdiliv-kirovogradschini-provedeno-zanjattja-z-pitan-transportnoi-distsiplini-foto-.htm
новини, 22 жовтня 2021

З водіями пожежно-рятувальних підрозділів Кіровоградщини проведено заняття з питань транспортної дисципліни (ФОТО)


22 жовтня у режимі відеоконференції на базі Головного управління ДСНС в області відбулось заняття з водіями спеціальних транспортних засобів та особами, відповідальними за стан транспортної дисципліни у пожежно-рятувальних підрозділах. Для проведення заняття були запрошені офіцери Патрульної поліції Кіровоградської області, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.


Зокрема, було проведено аналітичний огляд ДТП за участю водіїв транспортних засобів ДСНС. Крім того, розглянуто такі теми: «Особливості керування автотранспортом в умовах проведення ремонту автодоріг», «Особливості керування автотранспортом в осінньо-зимовий період та нічний час», «Розташування центру ваги автомобіля і його вплив на стійкість». А також доведено чинні зміни і доповнення до Правил дорожнього руху України.


      

644Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: