Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 22 жовтня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/10/22/na-kirovogradschini-politseiski-spetspriznachentsi-vdoskonaljuvali-praktichni-navichki-zi-strilbi-foto-.htm
новини, 22 жовтня 2021

На Кіровоградщині поліцейські-спецпризначенці вдосконалювали практичні навички зі стрільби (ФОТО)


Захід відбувся на стрілецькому полігоні 21 жовтня цього року. В ньому взяли участь співробітники роти поліції особливого призначення обласного главку,  роти патрульної служби поліції особливого призначення «Святослав», роти тактико-оперативного реагування Управління патрульної поліції в Кіровоградській області.


Правоохоронці відпрацьовували комплекс вправ з ведення стрільби з урахуванням змішаної місцевості, на ділянках з перешкодами, швидкості та вправності стрільби після виконання силових вправ, тренувалися у вдосконаленні навиків швидкого накладення джгута.


Практичні навички з досконалого володіння табельною вогнепальною зброєю є важливим напрямком службової підготовки правоохоронців та підтримання високого професійного рівня співробітників, які беруть участь у поліцейських заходах спеціального характеру, повідомляє Сектор комунікації поліції Кіровоградської області.

         

679Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: